Afspraak Maken

Consultatie

  • u maakt een telefonisch afspraak : 056 73 54 24
  • u brengt uw paspoort mee en scant die in de wachtzaal of aan de balie
  • u geeft ons informatie over uw huidige gezondheidstoestand
  • u houdt rekening met het verkeer en de tijdsduur van een behandeling

Betaalwijze

De betaling gebeurt telkens na afloop van de behandeling, bij voorkeur d.m.v. bancontact. Er kan enkel per overschrijving betaald worden in bijzondere situaties. Bij prothetische behandelingen wordt na de voorbereidende behandelingen een voorschot gevraagd.

Conventie met de mutualiteit

De ‘Smile’ tandartspraktijk houdt zich aan de afgesproken tarieven voor de gewone, algemene tandzorgen binnen de kantooruren. Door innovatieve technieken en een eigen tandlab kunnen we zeer prijsbewust werken met hoogwaardige producten en materialen, in een moderne infrastructuur met assistentie.
Niet alle behandelingen zijn verzekerd in de gewone ziekteverzekering en daarvoor worden kleine supplementen aangerekend die u worden meegedeeld. Voor implantaat- en porseleinwerk uit ons eigen labo zijn er voordelige vaste prijzen waarbij alle mutualiteiten u een extra terugbetaling bieden. In alle gevallen garanderen we up-to-date tandheelkunde, waarbij veel belang gehecht wordt aan hygiëne en steriliteit.
We geven u graag informatie over de verschillende mutualiteiten en verzekeringen.
Vraag via ons contactformulier voor meer info .

Spoedgevallen en hevige tandpijn

Een patiënt die regelmatig op controle komt in de praktijk, wordt door ons zo snel mogelijk geholpen. Bij hevige nachtelijke tandpijn of tandbreuk belt u best ’s morgens vanaf 9u dan heeft u meest kans om dezelfde dag geholpen te worden. Maak via ons contactformulier een afspraak of bel 0468 29 72 98

Voor dringende tandzorgen tijdens het week-end en op feestdagen kan u terecht bij de tandarts van wacht op het centrale telefoonnummer : 09/033.99.69

Annulatie afspraak

Indien u een afspraak niet kan nakomen, vragen wij u vriendelijk om ons 24 uur op voorhand te verwittigen. Zo kan deze tijd benut worden voor dringende behandelingen of voor patiënten die op de wachtlijst staan. Een gemiste afspraak zonder te verwittigen mag worden aangerekend.